Fatecin tiimi vahvistui

Hallituksen kokoonpano täydentyi kun mukaan astui DI Pekka Rantamäki. Pekalla on vahva kokemus rakennusmateriaaliteollisuudesta. Hän on toiminut alalla johtotehtävissä yli 30 vuoden ajan, mm. Saint-Gobainilla ja Teknoksella. Fatecin hallituksessa Pekka vahvistaa asiakasnäkökulman huomioimista yhtiön kasvuun tähtäävässä strategiassa, ja tukee yhtiön asiakassuhteiden kehittämistä pitkän kokemuksensa kautta. Uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin DI Joni Nurmentaus. Jonilla on yli 10 vuoden monipuolinen kokemus vaativista tehtävistä teknologiateollisuudesta, liikejohdon konsultoinnista ja sijoitusalalta. Hän on yli puolet urastaan työskennellyt myös toimitusketjujen parissa. Fatecin toimitusjohtajana Joni ottaa vetovastuun yhtiön toiselta perustajalta, Aino Heikkiseltä. Aino jatkaa yhtiössä hallituksen jäsenenä, sekä vanhempana neuvonantajana. Jonin tehtävänä on kehittää yhtiön liiketoimintaa strategian mukaisesti kasvun vauhdittamiseksi. Uusilla henkilövalinnoilla Fatec haluaa vahvistaa tiimiään ja vastata entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin sivuvirtojen tuotteistuksessa.

Arkisto

Fatecin tiimi vahvistui

Hallituksen kokoonpano täydentyi kun mukaan astui DI Pekka Rantamäki. Pekalla on vahva kokemus rakennusmateriaaliteollisuudesta. Hän on toiminut alalla johtotehtävissä yli 30 vuoden ajan, mm. Saint-Gobainilla...

Lue lisää

Yhteistyösopimus Tapojärven kanssa

Fatec aloittaa tuotteistaa Italialaisen terästehtaan jätettä betoniteollisuuden käyttöön: Fatec on sopinut yhteistyösopimuksen Tapojärven kanssa Italian Ternissä olevan terästehtaan sivuvirtana syntyvän kuonajätteen tuotteistamisesta.

Lue lisää